Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ja ga nemogu smislit...tako me zivcira...pravo mi je odvratan..jeste da igra dobro...al ipak...ga mrzim... ROGER FEDERER 4EVER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozz svima koji vole Federera.............
Jos ovaj mali treba da se dokazuje da makar malo pridje VELIKANU Federeru.
Ušao u historiju gluposti Sarajevo-x.com-a dobro se sjećam jednog naslova sa ovog portala: \"Sarajevo: Udario ga pivskom flašom u glavu\"
ISTORIJU ČEGA ! ! ! !
kemo to sam i ja primjetio, ne pere guzicu bolan posle sranja, pa zasvrbi
Ma Nadal je legenda, samo je pitanje koliko ce jos izdrzati sa ovakvim nacinom igre. A stizu i nove nade.. Murray, Del Potro, Simon... Tenis nakon Fedexa ponovo postaje zanimljiv.
ne nego si ti ćorav, ili glup... sve ti lijepo piše. pogledaj malo bolje.
Gle ovo, ko da je moj mali brat piso ovu listu... Nekih godina ima, nekih nema, valjda Asim nije znao da nadje
kako me ovaj lik zivcira...svaki mec vadi tange iz supka..