Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mašina! Baš se spremio za ovaj turnir, šteta što necemo gledati njega i Dzokovica u finalu.
Ma za njeg je Djokovic, Federer 😂
Nadal srpski neprijatelj broj 1 😁
Djokovic broj svih osvojenih turnira: 86 Nadal broj svih osvojenih turnira: 89 Federer broj svih osvojenih turnira: 103 Ljudi se hvataju jedine statisticke greske koja ide Djoki u korist a to je broj sedmica na 1 mjestu - u vremenu korone kada se skoro godinu dana nije odigrao ni jedan turnir, a kada su Nadala mucile povrede, a Federera godine.
Jedini način da Novak ne obori sve rekorde koje još nije je da počne igrati za Bosnu
Sve stimaju spancu koji stoji samo na osnovnoj liniji...Jedva cekam da ga Medvedev isprangija
Novaku je lakse da ovaj osvoji turnir nego da izgubi 1 mjesto jer Novak ce osvojiti jos 10 ovih turnira a ovaj iskoristio priliku za zadnji.
Najbolji u istoriji se već zna Federer. Najbolji nije onaj koji drži sve rekorde već onaj ko je imao vrhunske rezultate a istovremeno imao najbolju tehniku i najraznovrsniju. Vrhunski servis, jednoručni bekend, vrhunski napadački stil, tišina kod vraćanja loptice, nasuprot ženskog dvoručnog bekenda, pimplanja loptice dok neko ne pogriješi, vrištanja po terenu kad udaraš lopticu itd. I to vrhunski stručnjaci znaju. Zato Jordan ispred Lebrona i Jabbara itd.
Smrad odvratni ovaj Nadal....
Sta napravise od Australian Closed ove godine ,kakav cirkus
Bas me i nezanima taj tenis sad
Igrač ko Đoković se neće sljedečih 30 godina rodit.evo sad je 2022. Još 3 grand Slama će se održat ove godine. Ako ga puste da igra, Wimbeldon i US open je njegov, Roland Gaross može se Nadalu već sad pripisat. Nadal ima 35 a Novak 34 godine, federer 40 i on odpada iz igre. Mislim da će Đoković igrat do 37me na ovom nivou i da će do tad osvajat 2 grand slama po sezoni, a Nadal po jedan. Vrijeme će pokazat ko je najbolji u istoriji
Kad si najgori u svim sportovima svijeta konkretno Bošnjake mislim onda ti ostaje pljuvat sve ostale okolo
Rabbit: Malo prebroji sportase iz Bosne i Hercegovine koji igraju za Hrvatsku ili Srbiju. A kad smo vec oko AO trebao bi znati da je recimo Cilic iz Bosne i Hercegovine. Dalic takodje. Pogledaj malo nogometne reprezentacije obije zemlje, kosarka, odbojka itd kolko bosanaca igra. Kreni od Aleksandra Nikolica, oca moderne kosarke. Rodjen u Sarajevu 1924 pa guglaj dalje.
Šta znaći disciplina, trud, rad i neprestana borba
Jel odgovor Elon Musk?
Medvedev je za Nadala Nole
Djokovij je osvajao dosta turnira za vrijeme perioda kada se Nadal mucio sa koljenom i nije igrao po godinu dana i to kada je bio u primeu .
Nole ce i pored svih sranja koja mu se desavaju opet otici u legendu i dobiti jos dosta finala. Jednostavno takav je lik, sto je teze on se vise inati...
Ovako spreman Nadal pregazio bi feng šui djokovica