Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meho, Meho moj te pleho
Ovdje je naslov trebao biti \"NEVJEROVALI ILI DA! DVAPUT IGRAN TREĆI SET!\"
KRALJ SVIH KRALJEVA... VAMOS RAFAAAAA
Jest prijateljska,kao i Rusija. Spanci Kosova nisu priznali iz vlastitih razloga (Baskija,Katalonija) a Rusi su vam toliko dobri prijatelji da bi im vi sve dali. Smijesno je vase forsiranje tih \"prijateljskih\" odnosa,te Rusija poslala pomoc srbima na Kosovu,te ruski efendija krunisao Djokovica... A u biti sve vam uzese dok im vi lizete paksu:-)
Dje si meho ubleho. Sta misevi, sto to ne njateke kako je djokovic izgubio set? Prosto ne mogu da vjerujem da se niste nalozili
Pa gdje će priznat onaj lafo nebeski narod.
Bravo Nadal, Spanija prijateljska drzava, nije priznalu onu marvu dolje na jugu.