Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Karlović je odserviro najviše aseva u teniskoj eri A nikad nije doguro do top 10.Dok Federer nema ni snagu ni mišiće A do sad je najbolji u toj istoj eri.
Odlicna ideja. Jos da u nogometu ukinu offside bilo bi super zanimljivo.
bolja ideja je da se ukine nec kod servisa, kao u odbojci šta ima veze ako loptica dira mrežu
Potpuno u pravu zasto drugi servis postoji, nigdje nema da za gresku budes nagradjen jos jednim pokusajem
moj Rafa, šta bi tek bilo da nisu drastično usporili sve podloge tamo nekad od 2002.... i loptice su također sporije u odnosu na 90-te
Sada kada je Srbin opet najbolji na planeti bošnje se polako odjavljuju sa tenisa... prati se odbojka, sjedeća naravno. hahahaha Dominiraj Novače!
Jadan bosanski vlah.
Idi bolan operi guzicu pametnije ti je .
Uzmite za primjer Ivo Karlovic pa momak nema blage veze o tenisu,znaci ima samo servis i to je to....ako mu neko vrati njegov servis onda je izgubio poen...znaci Ivo Karlovic ruglo tenisa...i nije sam ima i jos mnogo.
Čovjek igra shodno svojim predispozicijama, ni ja ga ne volim, ali šta se tu može. Niti može skratiti noge za 20 cm, niti biti agilan ako Rafa, Novak, Andy. Ja razumijem da neko voli ili ne voli nečiji stil igre, ali hajmo malo objektivnosti.
Dobar je Rafa, inače super momak, ali nekad ima blago kriminalne izjave, on i njegov stric Toni. Uglavnom se svodi na to da se tenis treba modificirati tako da leži njegovoj igri. Njegov stric se bunio što nema više turnira na šljaci (3 mastersa i 1 grand slam!) i što se završni masters (koji Nadal nije nikad osvojio) ne igra na šljaci. Sve što ide protivno njegovom stilu igre. I servis i volej su tenis, ne samo prebacivanje sa 2-3m iza linije....
@asfsgsf sve je to ok, ali je subjektivno. Ja volim Đokovića koji isto besomučno prebacuje sa osnovne linije, ali uživam i u igri Federera koji sve završava u 5 udaraca, a tek koja poslastica je Dustin Brown na travi. Tenis i jeste zanimljiv sport jer imamo sudare stilova a ne jedan jedini način igre, ovo bi samo povećalo broj defanzivaca, to bi tek bila katastrofa.
Dobra ideja