Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Đole je trenutno u lošem položaju...možda se i vrati, možda i ne?! Bitno je reći da je pet godina harao tenisom i da su tih 5 g. najbolje u istoriji. Za tih 5 g. tip je osvojio koliko svi pseudo- bošnjaci nece osvojiti za vijeki vjekova, gledajuci sve sportove uopšte.
A kakve veze imaju bošnjaci ili srbi sa ovom temom bolesniče jedan? Nole je prije svega dobar teniser i to je postao svojim trudom i radom, a ne srpstvom. Idi liječi se.
@zivotinja369 A zasto vas zanima sta on ili bilo ko radi,ako on pije ili ne pije alkohol to je njegova licna stvar...
Ako pije ramazanom, vlah je :))
A nek pije ako hoce a treba ko ovi vjernici na baterije pit i psovat Boga cjelu godinu i onda za Ramazan Muslimani neki
Na osnovu cega je Dzumi napredovao? Momak gubi konstantno a napreduje na rang listi
Dzumhur vlah, ramazan a pije :)
@KSAlovac Svako ko pije alkohol za ramazan je vlah, reis tako reko :)
@zivotinja369 a inace ko pije alkohol, a samo za razmazan ne pije je muslimancina? licemjerje bez granica
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
--- Novi veliki pad zabilježio je Novak Đoković koji je najslabije rangiran nakon čak 12 godina, a on je trenutno 22. igrač svijeta. Sad ga uništava predhodni uspjeh. NAime učestvuje na RImu gdje je više puda bio šampion i naleti na Nadala i izgubi poena i 4 mjesta na listi ATP. Još par puta i biće rangiran ko Džumhur koji se korsiti taktikom bolje vrabac u ruci nego golub na grani !
Džumi je trenutno kvalitetniji igrač od Đokera, kojem sljedi ispadanje iz top 50 poslije Roland Garosa.