Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
https://www.klix.ba/sport/tenis/nadal-sa-sportskog-aspekta-ne-bih-volio-da-djokovic-zaigra-postujem-sudsku-odluku/220110029 "Ako sa sportske strane gledam, više bih volio da Đoković ne igra." - Nadal. Ako neko smatra da onaj koji ovakongovori najveći ikad nema pojma o sportu
Nadal je od kako je Nole počeo pobjeđivati osvojio klinac od ovce na Wimbledonu. Možda je i u oravu. Nikakav rival on nije bio na tom turniru. Veći mu je rival bio Muray.
Dva najveća ikad!!!
Sisice nadrogirana.
Nije on dovoljno dobar igrac da bude Noletov rival
treba noletu naguravat covid vakcine u pakash
Nadal je zadnji put osvojio Wimbledon 2010. Nole prvi 2011. i od tad 6 puta. More ga duvat Noletu samo
Stalno koristi priliku da hvali Federera. Lik izgleda ima psihicke probleme kada se spomene Djokovic koji je ipak najbolji u svijetu tenisa i to ga pojede.
@kako mislis “Djikan”? To ako sam Bosnjak moram automatski navijati za Nadala ili Federera jer je Novak Srbin? Za Djokovica kazem da je najboli ikada jer tome u prilog ide i statistika a druga stvar je ta sto ne volim nepravdu a prema Novaku je nepravda ucinjena jer izgleda jedni su malo “jednakiji od drugih”. Da Djokovic vadi gace iz gu*ice tokom svakog servisa bio bi diskvalifikovan 😂
Mislim da je ipak Djokovic njegov najveci rival..
Miso slazem se 1/1 Manifestu moj kad bi sve tako bilo jednostavno..
Ja se svadjam ali argumentativno :)