Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TOOOOOOO RAFA, PRVO TADIĆ A SAD ĐOKICA KAD KRENE, KRENE
POMEO GA RAFA KO U REKLAMI ZA KIA-u ! ISPUSI GA ĐOKICA RAFI, I TO S NOGU ! A POSRBICE U MANJEM ENTITETU SAMO VICU KMEEE KMEEE DOK MASU MOTIKAMA I OGRNUSE SAV KROMPIR ! SVI SE BAVE NEKIM SPORTOM A ONI POLJOPRIVREDOM TOLIKO O KRMOJEDIMA IZ MANJE BH ENTITETA ! KMEE KMEE KMEE KMEEE DAN ZALOSTI, HELJP NATO, HELJP RAŠA KMEEEE
Ja vise volim da Djokovic izgubi 1000 poena nego da ja zaradim 1000 maruna.Ja sam pravo ponosno s.mrdljivo balince
Onaj osjecaj kad dodjes umorna sa posla i citas ovakvu lijepu vijest:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Tamos Vamos - Vamos Tamos :)))
grupno svrsavanje malodusnih bosnjaka :)
Nista se nije dogodilo posebno Nole je ostao na ATP listi prvi, opet je igrao u finalu i uzeo lijepe pare ! E sad sto se ova obrezana bagra veseli vise porazu Noleta , nego pobjedi Nadala to je vec poznata prica iskonpleksiranih poturica.
da mi je znati koliko ovaj nadal placa Djokovicu da ga pobjedi...n ole se pokazuje kao pravi biznismen....lolol
Mi ne znamo da mrzimo, mi smo merhametli, hahahahahahahaha...
Stavno teniski navijaci ne vole Djokovica , izgleda samo vlahadija navija za njega XD VAMOS RAFAAAA !!!
Kako ušutkati sve srbe na svijetu,nemam pojma... pitaj Rafu!!!
Podero ga k\'o budala novine.
Fino se ti odazivas na ovo moje kobilicu ;) , rodi ga majka kobila ;) ! Fino smo i mi vas istrijebili, imate fine cifre ovih ispod crne zemlje ;) ! Imali ste i 4 vojnu silu u Evropi u pomoc, i opet ste nam ga podojili ;) ! Dobili ste rupe od gradova i selendri, patite jer nemate SA i zovete se \"manji entitet\" , al ga dobro dojite ;) , dojili ga nama, dojili ga Turcima 500 godina, i dojicete nam ga uvijek ! A i drole ga dobro dojio od Nadala ;) !
Bilo je krajnje vrijeme da i ti njega vise uzmes, nakon sto te prosle sezone onako ponizio, dosao i ti tobe.
da ste barem prosječno dobri ne bi bila ovo Bosna nego Smrdija.
@nemasanse U kojem smo sportu dobri?U streljaštvu postižemo dobre rezultate!
Drole ga opet dojio ? A ? A ? A ? Sta to cujem, dojio ga drole ? Hhahaha ! Neka sad metne u paksu ona 3 prsta sto voli dizati poslije pobjede ;) ! Nigdje vijesti u sportskom dijelu na sumskoj tv :) , nesto se usutili :) ! ? Smrdi ga najbolje znaju dojiti, drole je dokaz za to! p.s. @Kobilić - koji ono sport vi imate u smrdskoj :) ? Pa ni sjedeca odbojka vam ne ide, sah, tenis, fudbal ? Sve sto znate je da se hvalite tudjim sportistima, jer i drole je iz Srbije, ne iz smrdske :) ! A, da, sorry, vi nemate nikako sporta :) ! Mi smo dobri u dzudou, karateu da vas bijemo ko stoku :) , chobani !