Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u sudaru divova pobijedio je veci....
Jos samo sponzora kakvog da nadje za donji ves, da ne rovinđa vazda po onoj guzici. Bra'o za pobjedu.
ja, grešan, samo ženski tenis gledam. a imaju, mensečini, dobrog gaćnog sponzora. nijedna se ne rovinđa
gledaj odbojku na pjesku, njima grehota gaće nositi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bolji je pobedio.Novak se nije osramotio,i vratice se 100x jaci.Samo se setite 2011 i 7:0 skor protiv Nadala.Moze to ponoviti opet...
nemam sta reci ,najbolji je stvarno,suvisno je sta govoriti :) vamos rafa
Razlika izmedju njih dvojice trenutno je psiha i nista vise. Nadal je zasluzeno broj 1 i bolji je od svih trenutno za klasu a od Novaka za nijansum sto se tice Novaka mislim da je ovaj mec kao i zadnja tri velika finala izgubio ponajvise radi sebe, nema samopouzdanja i nema stabilnosti na 1 - 1 i 4 - 2 kada je vodio i bio bolji i igrao sjajno izgubio je svoj servis na 4 - 3 imao 3 brejk lopte zaredom i nije iskoristio nijednu opet u mrezu. Jednostavno mora da psihicki bude jace cini mi se da je upao u crnu seriju u velikim mecevima samo 2 od 6 zadnji Grand slam je dobio i pritome ga niko nije nadigrao koliko on sam sebe. Iako volim Novaka mislim da je veliki ali da bio bio medju najvecima mora sada da unapredi igru kao sto je Nadal unapredio da bi dobijao, jedan drugog stalno guraju i preko granica mislim da ce u sledecoj sezoni Novak odgovoriti. Ako se dopinguju dopinguju se oba realno govoreci ali prica da je Nadal bio povredjen " koleno " ne pije vodu vidi se, mozda je uzeo predah.
Sto se tice price o dopingu Nadala stvari tu jesu sumnjive ali to je prazna prica, Nadal je " mozda " i bio povredjen ali mozda je uzeo predah zasitio se tenisa itd spremio se, trenirao na svojim slabostima sto se vidi iz bekhenda i o tome treba pisati, Nadal je bolji nego pre, dok Novak nije bolji nego sto je bio u 2011 a to se vidi po bekhendu koji nikad nije bio losiji napadacki, takodje Novak mora da trenira da batali te humanitarne akcije, jednostavno je previse ometen mislim da treba da se fokusira na tenis da trenira da poradi na svom servisu i pogotovu na samopouzdanju a to pogotovu govori da je poceo da gleda svoje meceve od 2011 da se prisjeti tog samopouzdanja sto je jasan pokazatelj. Nije sramota izgubiti od Nadala najboljeg svih vremena ali mora se i ugledati na njega i Nadala su svi zezali kad je izgubio 7 finala od Novaka ako je Nole pravi odgovorice mu i Nadala je trebalo vremena nista ne dolazi preko noci.
sve sam procitala!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka cast Nadal, cestitam!
Tooo ljepoto spanska!
Nema danas reprize na BN meca sigurno!!
Vrijedilo je biti budan do 3 gledati kako mu dere guzove
VAmos Rafa , sjajna igra i Djokovica al inače Rafa jedini ima pozitivan omjer protiv Federera
Ne da ima pozitivan nego ga je odrao duplo vise puta nego ovaj njega,tako da se to rivalstvo ne moze porediti sa ovim izmedju Rafe i Noleta u kojima se igra atomski tenis i u kojem na svakom mecu odlucuju nijanse!
'ta će Federer plačljivko, sramota muskog roda.
Đoković je moralni pobjednik...
Ova dva momka su tenisku igru doveli do neslucenih visina,trenutno je ovo sto rade njih dvojica tenis kakav se nije gledao u istoriji.Bravo ovog puta za Rafu,bio je bolji za tu nijansicu.
šta reći za mene najbolji kojeg sam gledao...Rafa kralju
drago mi je da je bosnjacima nesto popravilo raspolozenje nakon fudbala i kosarke :)))) ...ali da budemo ozbiljni,ovo je normalno, njih dvojica su generacija i vjerovatno ce se smjenjivati na prvom mjestu jos 4-5 godina
nole se umorio, mozda mu fali motivacija...normalno je da se na vrhu covjek umori, ovi oko tebe kao lesinari, vazda gladni, otvorena sezona na tvoj skalp... jos od wimbledona igra an silu (i takav je dobar doci do finala konsistentno), neka uzme odmor. neka skupi misli, ocisti glavu... spusti reket, jecu pod ruku, brdo sexa, planinice, plazice... nadal je dokazao da je forma privremena, a talenat je zauvijek...zato hejteri sladite se sada, jer uskoro cete opet kukati kako samo ono vi znate..
grohotom se smejem..
pa smij se konju, ko te jebe...znas ono, ko se zadnji smije...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Koliko Djokovic dobi tacni ove godine , slobodno moze otvoriti restoran sa svedskim stolom , ili iznajmljivati tacne za svadbe...
Ako ništa, onda je Đovak Noković bio 'najlepši' na vascelom turniru :), jeste mu vidjeli profinjenog profila? Bravo Nidale, pardon Nadale (ovaj je naš garant!)