Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj nadalu, sakupio si tih tanjira za druga mjesta da mozes restoran otvoriti.
Dva velika igrača i prije svega čovjeka, koji znaju kako se ponaša i kada se gubi i pobjeđuje i kako se respektuje protivnik. Iz tog razloga plačip...a Federer za mene neće nikada biti najbolji teniser svih vremena. Jedan od ove dvojice igrača će to postati sasvim sigurno... Svaka im čast
~~ tipstar1x2 . bloger . hr (Ove razmake samo spojite i to je adresa bloga) Navratite i pogledajte 3 mjeseca rada i pametnog igranja. Pokazao sam da se trudom i zalaganjem može zaradit pristojan novac, ne neka ekspresna zarada već laganim ulaganjem do solidnog profita. Moje brojke mogu govorit umjesto mene. U 3 mjeseca sam zaradio preko 10 000 kn uz prosjek od 71% pogođenih listića. Svi moji listići su objavljeni na blogu i mogu se vidjeti u arhivi. Ako vam se sviđa viđeno kontaktrirajte me na MAIL : [email protected]~~
Dragi Enese nauci pravopis prvo a onda lijeci kompleks manje vrijednosti
Pa ako si profesionalac red bi bio da se predstavis , da znamo s kim pricamo.
@.. jesi ti pratio turnir imalo pap.č.ino jedna, ne širi dezinformacije ako nisi. kad sve se sabere nadal je imao teže protivnike i proveo je malo preko 2 sata više na terenu. i ne znam kako možeš smatrati federera ili berdycha slabim protivnicima koje je nadal lahko pobijedio. počni pratiti tenis pa postavljaj komentare na ovakvim člancima ;)
Slazem se u potpunosti. Nazalost neki prate tenis samo kad su finali GS, znaci 4 puta godisnje, pa je ludost polusati objasniti takve stvari.
Meni je žao što ljudi misle da je moj komentar proizvod nacionalnih frustracija. Ja niti sam favorizirao Nadala, niti sam omalovažavao Đokovića, ali takvi smo mi. Profesionalnost nam je \"na nivou\". Ja sam komentarisao današnji tenis kao proizvod snage, a ne uma, i dočekan na nož. Pogledajte malo stare mečeve pa vidite koliki je broj vinera i koliki neiznuđenih grešaka i sve će vam biti jasno. Toliko od mene.
Greg pa vidiš da vas mržnja uništi totalno ,nemate nikakvih rezultata ,samo mrzite srbe , pitaj se gdje su fabrike koje su napravljene dok ste živjeli u zajedniic sa srbima
VAKO SE SLAVILO U BANJ LUCI http://url.ba/b6zn
Mozda nas iz rs enklave nema medju 6 miliona tenisera ,al zato mi iz rs enklave imamo uspjesne vozace viljuskara...rank lista objavljena na gornji kukici - x. com posjetite nas dan zalosti je u cijelom svijetu...svi su navijali za rafaela nadala...kakoo gordo zvuci RAFAEL NADAL...bas za zviejzde , kao i ROGER FEDERER...dvije velicine...al eto sport je takav, malo vise srece i djokovic okonca mec kao pobjednik... da je novica dzokica rodjen u rs enklavi, negdje u prdnjavoru vjerovatno bi danas bio uspjesni vozac viljuskara...al eto njegova sudbina @Nažalost auuuu što si ti tužan i razočaran pa na svakom članku kopiraš svoje neke frustracije...hahahahahahahaha samo se jedi žoharu...ko ti je kriv pa si nadareno glup i patiš od maloumnih stvari
Vamos Rafa . . . svaki im cast na igri, ali je meni nedostajalo malo onog tenisa kakav su nekad igrali Sampras-Agasi, pa i Federer . . .
Mi takodjer treniramo svaki dan,trudimo se,dajemo maksimum ali nismo ni blizu ovoj dvojici glede fizicke spreme. Tenis ima veliki problem koji bi ATP trebao dobro da ispita.
bolje izgubiti utakmicu nego Kosovo :O
@maximus Meni je žao što te moram razočarati, ali za razliku od kvazi-stručnjaka koji tenis gledaju samo preko tv-a, ja sam isti igrao godinama i znam vrlo dobro šta je dobar, a šta loš tenis. Ovo je loš. Zašto? Zato što jedan gem traje preko deset minuta, preko mreže loptica pređe 20+ puta i jedino na šta se čeka je greška protivnika. Nema napadanja, nema karaktera, na kraju se samo svede ko je fizički spremniji. Čak su i podloge usporene da bi potpomogle takvom načinu igre. Meni je ovaj meč bio užasno dosadan, naročito peti set jer je svaki osvojeni poen - bio greška drugog.
@nazalost:da imalo veze i pojma imas o tenis ne bi pisao takve gluposti... nikada tenis nije bio na vecem nivou nego danas. prema tome prvo se malo informisi prije nego sto pocens pisati neke glupe komentare @ .... samo za informaciju da ne siris neke pogresne informacije. Nadal je bio u ovom turniru 2 sata ukopne duze na terenu u njegovim mecevima nego Djokovic. Nije istina da nije imao adekvatne protivnike. Da si imalo pratio/la turnir to bi ti bilo jasno. Svaka cast obojici samo steta sto mora neko da izgubi u ovakvim mecevim.. ipak Nadal dobiti svoju osvetu :)))
dajte, plakali su obojica u drugom setu!