"Energetski napitak je u pitanju"
0
Murray se iznervirao zbog čekanja na doping kontroli
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sumnjivo je to sve u kompletu. Šta jeste doping. Šta nije doping..? Energetski napitak ovaj može, ovaj ne može.. Znači, ko ima bolju ekipu iza sebe, vještije manipulante sa hemijskim dozama ovoga ili onoga, taj je odmah i u prednosti... Uzimao sam najobičniji kreatin jedno vrijeme i znam koja je ogromna razlika \"sa\" i \"bez\", a mogu misliti šta sve oni imaju na \"raspolaganju\"... I ko će ih otkriti?
stavio kitu u usta, kako ste samo gluuuuuuupiiiiiiii
Pa to se nije potenciralo, ali je zato cijeli sportski svijet potezao pitanje dopinga kada je Nadala imao odlicnu 2010. godinu. Ne znam ni sama koliko godina pratim tenis i nikad nisam vidjela da se na tribinama sprema napitak za tenisera pa makar bila rijec o vitaminima, niti da se neko pokriva po glavi da bi uzeo nesto.
kako bi izvadio krv :S valjda kako biH haj pucajte si u koljeno