Nakon pobjede nad Đokovićem
4
Murray: Ovo je medalja za britanski tim i državu
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuga na kalovitim brdima,val samoubistava na smrdljivim palama hihihihihi
\"Ovo je medalja za bosanske vlahe... oh, wait...\"
koga boli ku_ac sta neki Bosnjo ili Muslic misli o necemu ...........hahhahahaa
iz izvora bliskih kuriru saznajemo da je jecerasnju pobjedu nad srbskim crnogorcem, poreklom iz vranja, britanski teniser posvetio godisnjici policisko-vojno-redarse akcije poznatoj pod imenom OLUJA. zato cestitamo svim ljudima dobre volje proslavu oluje, a jadnim srbima zelimo sto vise ovakvih i slicnih razocaranja a sad odoh popiti kahvu u hladovini ove moje lipe...
Pušiona prečani...
se srbi ga uvijek puse i to je cinjenica kako god bili u oluji ili sana 95 XD
samo napred isfrustrirana bagro,pljujte............... NOLE KRALJU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nole ga puši kao pravi smrdin u duši, hvala Marej
Al ga .i.s.p.u.s.i. drole bre :) ! Ovo je mali .v.l.a.h.o.-.u.s.t.a.s.a. (keva mu bre Krvatica :) ), ipak nije zlato na OI za male .v.l.a.s.c.ice, to samo evropska krema uzima, CH, UK, gospoda tipa Federer, Murray, nije zlato za .c.h.e.t.e., navikli oni na blato, a ne bi vala ni stajalo .c.h.e.t.i. zlato, odmah bi ga prodo :P !
SRBI S.M.R.D.E!! BRAVO Murray!! Pozz za RS! :-)