Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Murray je uvijek bio gospodin u izjavama prema Novaku za razliku od iskompleksiranog Federera!!! Svaka mu cast na tome.
Nema sta, dobro si odigrao, Shkote
sve znate o tenisu, sve sami majstori komentarisu
E ovo su izjave pravog sportiste! Svaka ti cast i na mecu i na izjavi. Zelim ti brzo napredovanje, makar za jedno mjesto gore. Samo da sklonis onog ufuranog burzuja.
cijela bosna se uvijek osjeca pozitivno kao Murray
Odlican mec, Murray je odigrao najbolji mec u svojoj karijeri bar od onih koje sam ja gledao ali mislim da je prije svega mentalno jos slabiji od top trojke, nema jos taj killer-instinkt, koliko puta je oduzeo servis Noletu ali tesko potvrdio taj break osvajanjem game-a na svom servisu. Isto tako mislim da je mogao izlaziti vise na mrezu pogotovo kod big-points, s tim je dosta puta diktirajuci tempo davao sansu Noletu da se vrati i osvoji poen. Sve u svemu mislim da su trenutno dva najjaca tenisera opravdano u finalu a pitanje je hoce li tamo Djokovic imati u nogama jos ovaj mec s Murray dok je Nadal pauzirao jedan dan vise, ukoliko ne biti ce tesko na Nadala!
Srpska Vanago se izvukoše, podero ga Murray ko Fočak rodni list!
Jedan od boljih meceva u zadnje vrijeme..
odlican mec, bas sam uzivala. Steta sto ovo nije Murray uzeo, predobro je odigrao
Lekcija koju treba zapamtiti: Greška je bila nakon 2 -1, onako predati četvrti set. Đokovića moraš utući u glavu kao zmiju, ako ga misliš pobijediti. Ovako si mu dao da ponovo digne glavu.
Nije sramota izgubit od Srbina!