Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to i jest tvoja igra, ne mozes ti sa Rafom,Nolom i Fedjom nikad, a da su Rafa i Fedja ostali zdravi nebi nikad vidio GS, ovako Djole ti drug pa ti iz nekih razloga prepustio finala..
Prokino ga Fabio sinoc, nema sta. Pogadjao lik sve moguce i nemoguce udarce. Sastavi mu winer po paraleli 164 km na sat. Marrey stao nako gleda dje se nalazi. A jos tupublika, aleee aleeeeee fabiooo fabioooo
@therat slazem se. Ovo je najprestizniji masters na zemlji. A citav kopleks koji se nalazi na Foro Italico je fenomenalan. U blizini je i stadion Rome, a svuda okolo se nalaze statue atleticara.Ja sam isao u Rim u februaru 2016.
tako i moj dedo i ode ...
Psihicki najslabiji od velike cetvorke. Kad se samo sjetim meceva Fedexa gdje mu protivnik ima 3 vezane mec lopte, a frajer samo kosu skloni, odigra tri perfektna poena i kasnije preokrene i uzme mec. Nadal vazda igrao kao zivotinja, davao 120%. Djokovic uglavnon bio kao ledenica kad je potrebno. Ovaj Murray cim izgubi break krene se zaliti na sudiju, djecaka sto skuplja loptice, frajera u publici, itd.
Ovo i ja htio da napisem sto si ti HAHA
Kako ces se osjecat dobro kolko se pucate drogom ti ,.wesbrook,mesii sve vjestacki igraci naravno da cete osjetit pad u kasnim godinama karijere a sa 50 cete povracat svaki dan.Ne znam samo sto uefa suti o tom
Nešto me sve podsjeća na FK Leister. Igrao jednu sezonu i sve razvalio, a iduće stradao trener. Dok se kod tenisera može sumnajti na doping ipak nemoguće je cijelu ekipu dopingovati. Vjerujem da je Murray imao interesnu grupu iuza sebe koja je služila kao zamjena za doping. Kad je nestane a čovjek naučio na njenu pomoć, NIKAD KRAJA PROPADANJU ! Nažalost nastaviće se ! I Federer ima neke pomoći sa strane, al je bar toga svjestan.
pošteno brate, sam sebi priznati , a ne kriviti trenere, sekte, nacin ishrane, masone, itd.
@dule1pacov aludiram išaretom
@Dragoslav123 aludiram išaretom na klick bait novinare i portale tipa kurir, informer, blic, dnevni avaz ... Nole je gigant svakako