Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Proslo je zlatno doba tenisa 2010-2016
Preglupo pravilo atp liste
Šta je sa glavnim Noletom ? Koliko će on mjesta napredovati ? Moralo bi se to reči Srbima da se malo obraduju !
Super sad nece biti negativnih komentara kad Dzumhur izgubi od 230 ili 190 igraca svijeta jer ce tu biti Murray i Wawrinka
dva tenisera koja su unistili novaka....i jedan i drugi su nanjeli novaku fizicke povrede...ali su oni jos vise stradali....pozetivna stvar je sto je novak vratio vajdu i poceo jesti meso...vidi se ocigledan napredak....
Ma Novak je osvojio šta se osvojiti moglo, stogo do plafona e sad što vrijeme ide i dolaze krize, dolaze i mlađi.Tako je prirodna selekcija. Novak čista obraza može u penziju ako hoće a može i ovako nastaviti da po malo uzima novce. Damir polako dobija sigurnost, ne gubi volju, biće dobro. Uvijek je Balkan proizvodio telente u svemu pa i u sportu, balkanezi numero uno :)
novak je sam sebe unistio. cuj nanijeli mu fizicke povrede pa nisu mu bombe servirali il ga udarali reketom.. jedan je Roger. priznali to vi ili ne ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)