Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako lijepo zvuci naslov ! Dr. Roger the BEST !!!
Malo su vam podaci netacni: Novak 13 310 Roger 8 710 http://www.atpworldtour.com/Rankings/Singles.aspx
Roger=>KING
Ova izjava se mora posmatrati pre svega kao kurtoazna. Sam Federer će pokušati do OI zadržati visok nivo igre i na istima ostvariti što bolji rezultat a nakon toga će verovatno doći do pomanjkanja motiva. Naravno mene je najviše oduševio Đoković koji u zadnjih 13 meseci radi fantastične stvari i već je po mnogo čemu ušao u besmrtne ličnosti u svetu tenisa. Siguran sam da će ako ga zdravlje posluži još dugo vladati ovim sportom (možda ne uvek kao broj 1 ali kakav je karakter vrlo brzo će se vraćati). Sam Murray je sjajan igrač i sjajan čovek (uostalom poznat je kao jedan od najboljih Noletovih drugova) i lično mi je posle Srpskih igrača najdraži teniser.
Al\' u RCUKU
w w w .r e n e s a n s n a k r a l j e v s t v a. c o m Igra za svakoga ko voli historiju. Godina je 1460. Postoji Kraljevina Bosna, i postoji kompletno srednjevjekovno drustvo koje medjusobno radi i na taj nacin pomaze Kraljevini. Budite dio tog drustva. Igra ukljucuje sve. Od posla, rada na poljima, bavljenja politikom, sukoba. Provedite dan u krcmi, popijte pivo, igrajte pokera. Postoji kompletna europa sa savim drzavama iz tog perioda i moguce je putovati i upoznavati nove igrace. Moguce je pljackati otimati, trgovati, biti aristokrata, plemic ili dio obicnog puka. Moguce je naci zenu, ozeniti se. Igra je i za djevojke i za muskarce. Pronadjite svoje mjesto tu. Probajte..ne kosta vas nista.