Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molim vas ljudi ono fakat da se ne obazirete na komentare koji nemaju veze sa sportom......jer ovo je Balkan, sad ce svi skociti da iza Djokovica prikrpe i ovo i ono...... Ali fakat je sampionski odigrao i to se ne moze i ne smije osporiti.
Svaka chast covjece............igras u vrhunskoj formi.
dobro je da nisi mu.sliman inace bi nas ovdje davili redovono ko sa dzekom deprom
Ruznije stvorenje se ne pojavljuje na TV-u ..
Tom sto pise o krstacama...Zapazi brojanicu na Noletovoj ruci i kacket...Nole,mi te volimo!!!
kada je prije dvije godine u americi pobjedio ne nekom turniru zvanični spiker je reako\"Đoković, Hrvatska\" on ga je ispravio i rekao Srbija, ali nema veze sve je to isto. Momak prva liga. Za one druge komentare nema riječi.
Nole,kralju,hvala ti za sve!Hvala ti što dušmanima sipaš so na ranu,što jedu m.uda ispod sebe i proklinju sudbinu kletu i pretke što se odrodiše i predjoše na stranu okupatora!Srbin...kako to gordo zvuči!
@MUJAGA SVAKA TI CAST!
Musliman sam i Bosanac. I opet kazem isto kao prije 2 sedmice. Drago mi je sto je Nole pobjedio onoga odvratnog spanjolca Nadala!
krstuljinu?! 3 prsta su simbol srpskog naroda,a Nole krst nosi.Nosi i ti polumesec i zvezdu niko ti ne brani.Bravo,Nole,sve cestitke.
Tako je Novace, slijedeci su Rolan Garos i Vimbldon. Kako je lijepo biti Srbin kad imas Novaka.
tesko je ne postati nacionalista kada procitas pojedine komentare, a u stvari ti komentatori koji govore za druge da su ce.tnici su veci ce.tnici od draze mihajlovica, vece staseu od ante pavelica i veci sosoni od bin ladena. Ucini stoko nesto dobro u zivotu idi na Spicastu stijenu i skoci na glavu
Poneki komentatori ovde su izvanljudski ostatak koji ni sopstvenom narodu nepripadaju a, licno mislim da takvi ne znaju ni ko su ni odakle su.
Čestitke Noletu. Čestitke obojici za svemirski tenis. Prvi i drugi onda 20 mjesta ništa.
Kao i obicno pocne normalnom pricom, a zavrsi s Kosovskim bojem i bitkom na Kolubari.............. Djokovic je dobar teniser, sportista, decko, ali dajte malo ohanite s mitovima i legendama mimo sporta......
Bravo majstore.. Novak Djokovic dokazao da igra u vrhunskoj formi i da mu trenutno ni Nadal ne moze nista. Najbolji ambasador Srbije u svijetu... www.worldofbasketball.org
Nusrete...razguli u rupu iz koje si izmilio. Novace, ljubi te majka!!! :****