Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bih pohvalio ovaj gest, imajući u vidu činjenicu da je podrška bilo kojeg političara iz entiteta RS bilo kojoj reprezentaciji BiH misaona imenica. Ako se uzme u obzir da je u pitanju član predsjedništva iz reda srpskog naroda, osoba koja živi na teritoriji entiteta RS, i da je našao za shodno da javno podrži reprezentaciju, fotografiše se sa reprezentativkama, ja bih rekao da je to nešto neuobičajeno i vrlo pozitivno.
Ko je ovaj šofer u kožnoj jakni u sredini ? Hahaha Jesu se Bošnjaci, srbi i hrvati isprsili sa kadrovima. Najbolje se vidi na ovakvim slikama gdje sa javnim novcem hodaju po svijetu i sramote nas a imamo ogroman broj pametnih i kulturnih ljudi koji nemaju para ni do hrvatske da odu. Bas smo dno
Lijep primjer.
Svako reket mora da plati
Ova glavurda ko kalup za karaktera iz Warcrafta, LOL-a, DOTA-e. Mladen Ork drvosječa
ne smije niko da vas bijedi
Divi mu glave ko bubanj osmanskog vojnog orkestra.
Smetljar vlaški nije ga stid poslije svih onih izjava glumiti nekog patriotu i slikati se sa reprezentacijom..To još jednom dokazuje da su srbi narod bez stida i bez morala..
@Psorijaza Dakle balje poturceno...ti ces da pricas o srbima...vjeru promjenilo i ono prica nesto!
@miljenkovsBULA A srbi nisu promjenili vjeru ? kopile vlaško retardirano
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ivanica za presjednika!