Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i kaže bavi se sportom...da me srčka strefi. Odo popit' jednu rakiju!
"Neće X-zraka kroz bošnjaka" Nego dođi ti kod svog jare na jednu rakiju, imam sira kozijeg, da se ubijemo...
Zato ja od sveg sporta igram samo šah.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kaže Allah subhaneh : "Kullu nefsin zaikatul mevt" . Svako živo biće će smrt okusiti . Vrijedi li se boriti za ovaj dunja kratki a zaboraviti na ahiret vječni ? Vjernici će u džennet , pa trudimo se da budemo ta skupina .
Allah ocigledno samo kazuje a nista drugo i ne radi...
ako si u skandinaviji pasjaluk onda ok al ne mozes mi reci da su bolje kod nas. al nemoj gledat ove sto se na vecer napucaju nego za bijela dana.
Smrt ne bira....
"Bila je jedna od najljepših teniserki svijeta, a najbolji renking bio joj je 947. mjesto"... Pa to mi ne zvuci ko najljepsa...
strasno a bila je lijepa kao lutka :(
jeste vala, prava steta, neka je ziva i zdrava
nikada i nije napravila neku karijeru
Setaj,bavi se sportom,vala da je tako nebi srndaci zivli 6,7 godina a kornjace 150....
sto ti je zivot...
Eee jazuk :(
u rusiji je svaka smrt sumnjiva. pa i ona u starackom domu.
Jedna pjesma za "mjeseca" ;) I sija mjesec pun, bajni po nebeskom modrom putu ko da otkriva neku tajnu sirec` svjetlost blijedozutu Pojavi se, plovi pa nestaje, svoj prolazni slijedi trag; i povlaci se, sve je blijedji, k`o da nikad nije bio mlad A imao je svoje mijene u plavoj nocnoj tisini i kratko traje i sija i gasne u kozmickoj prasini… I sija mjesec mlad, u plavoj tisini i ostane samo blijedi trag… blijedi trag, u prasini
Ovo je steta brete, velika steta. R.I.P
Desava se.......