Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idemo do nove pobjede, samo jako masino.
hajde mirza!
Sretno i Mirzi u 3. kolu kvalifikacija, a i Damiru u prvom kolu glavnog dijela US Opena. Kakvi su, da su, nasi su i bolje, nazalost, u ovom trenutku nemamo. Sa svim svojim propustima, vrlinama i manama, to su ipak momci koji predstavljaju sebe, prije svega, ali i ovu zemlju i jedini su nasi poznati predstavnici u ovom trenutku u svijetu tenisa.
Ovaj Mirza može 3x bolje od Dzumhura da bude plasiran ali lik ili igra za svoju dušu i koliko mu treba ili je baš fulio sve
@ALEX_MANUTD a dobro nisi rekao da bi i ti mogao bolje pametko
@ALEX_MANUTD mozda nema uslovd ko damir 🙄