Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SJAJNO MIRZA... Osigurao RG I WIMLEDON, dakle inkasiraće oko 60,000 eura.... napreduje i tehnički i taktički, ovaj Haase je preslušao prošle godine Dzumhura... jako dobar igrač, među 50 na ATP-u. Mogao bi se i ovaj SoUsa uzeti i inda QF ATP 250.... Ako ovako Mirzoni nastavi ide u top 50 do kraja sezone...
Bravo za BHT,hajmo malo placati pretplatu !
Bio prenos na BHT1. Prenosit ce i naredne mečeve 👍
Čovjek igra petak, subota, nedjelja davis cup u Slovačkoj, sljedeći dan putuje odmah u drugu zemlju i umoran dobija kvalitetnijeg tenisera, volio bi da si ti naš najbolji reket al nema veze, sretno dalje majstore!!
Bravo Mirza
Bravo majstore!