Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo doktore
Bez po muke, bravo Mirza !
Mirza je bolji igrac od Damira ali kao da nije dovoljno ambiciozan i zeljan uspeha..nekako djeluje ravnodusno..a ima malo i viska kg sto ga usporava..kad bi to promijenio bilo bi mnogo vise uspjeha..
Da nije ambiciozan i zeljan uspjeha i dalje bi igrao futures turnire po egiptu. Ne lupetaj.
TOOOO!!
Bravo Mirza Samo tako do pobjede
Evo ga još jedan gura ko mečava! Bravo Mirza!
Dva jaka Nijemca koji su bili među prvih 15 je prošao, svaka čast, znao sam da će kad tad skrenuti na sebe pažnju u svjetskom tenisu, a mi već znamo kroz Davis Cup da se radi o jakom igraču.
Bravo Mirza, svaka čast! Svakim danom igra sve bolji tenis.
Svaka čast, Kolšrajba je dobar igrač. Mirza bi se mogao pridružiti Damiru u top 30-40 uskoro.
U trećem kolu ispada. BiH 0 (NULA) medalja na Olimpijskim igrama. Bošnjaci najnesportskija nacija u Europi. Glavna uzrečica nakon poraza "Glavu gore". Hahahahaha.
Jedan turnir da odigra kako treba, sakupice dovoljno bodova da vise ne igra kvalifikacije i onda je sebi otvorio put da ide dalje. Realno, ima potencijala, samo da ne grijesi ovoliko i udara ludacki kad god moze.
Bravo majstoreeee!!!!
TO MIRZA PONOSE BOSANSKI! KAKAV ĐOKOVIĆ KAKAV ČILIĆ?!?!? DESET PUTA BOLJI BAŠIĆ!