Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je doktore, uzimas ovaj turnir
Uzece sva tri prva mjesta
Dobit ce Mirza ovog Hakunu Matatu sigurno
idemo protv djokovica u 1 kolu
Inače djeci treba davati imena Mirza i Edin... Možda budu kakvi dobri sportisti...
Bravooo Mirza
bravo!
Ovaj Bašićev sledeći protivnik je baš zanimljiv lik. Amerikanac rođen u Saudijskoj Arabiji, od majke Irkinje iz Australije i oca Nigerijca. Tek napunio 20 godina, veliki talenat. Biće teško!
@doktoryassa Jest, ubija se od talenta, kao i braca Harrison, Kozlov, Fritz, Donaldson...kazu cak da je talentovaniji i od najtalentovanijeg Amerikanca svih vremena, maminog sina Donalda Younga.
@SHOTMAKER Sve su to talentovani momci, koji nisu pokazali svoj talenat, pogotovo Young, kome očito roditelji nisu dopustili da se razmaše. Od svih njih, Fritz je za mene jedini koji može i do osvajanja Slema nekad u budućnosti.
Pratim Dzumhura na instagramu (ne znam sto mi je to trebalo) i izmedju ostalog vidim neki story njega sa onim beogradskim fakinima po Americi, izmedju ostalog i Mirza s njima. Ljudi moji cime se oni hrane, profesionalni sportisti tog kalibra ne smiju sebi dopustiti takvo nesto, pa ove trenutne pozicije su im plafon karijere, realno.
ili sto bi rekao komentator na sk Marinko Basic
1.8 kvota. Hvala ti zmaju.