Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo, Mirza! Iduće sedmice tri Bosanca, svi iz Sarajeva, u top 250! To je nešto što neće proći nezapaženo u svijetu tenisa!
jeste , a sta a ko nije bosnjo mislim mozda misli svojom glavom
osvaja ko Zijo poljo medalje u nekim šklj kateg
Glup.ani,nije zaradio 15 k dolara vec je to bioukupni nagradni fond,zaradio je oko 2000 .
Koliko je to bodova, više ili manje od jedan.
Sarajlija trazi od politicara da daju sta. I mislis li da su njemu putevi na turnire placeni? To sve likovi iz svog djepa placaju, dosta ih jedva sklapa kraj sa krajem, da uopste ode na turnir. Ne znam za Mirzu, nisam s njim toliko upoznat. I jos jedna stvar, od ovih 15000$, drzava mu uzima 30-ak%. Cestitke Mirzi na uspjehu...
Mirza ako barem 10 do 12 milja od toga ne dadnes za porodice nasih sehida za mene nisi nikakav Bosnjak.
Brao Mirza!
Fina zarada
...isti moje dečko...
moj plafon
dudlam po kucama