Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar teniser ali mi vise niko ne moze reci da je bolji od Damira
Zasto? Zar Damir nije predavao meceve na mec lopti protivnika koji je u tom trenutku bio 250 mjesta gore rangiran od njega?
Steta, nije odbranio bodove iz prosle sezone i vjerovatno ispada iz top 100 vec naredne sedmice.
čim vidim njegovu sliku na klixu znam da će u naslovu pisati da je od nekoga "izgubio". mislim kad sam niko i nista u odnosu na njega i nikad neću postići ono što je on postigao niti imam bilo šta protiv njega ali čovjek uvijek gubi od nekoga 😂
Steta
Mirza Basic- jedan od kvalitetnijih predstavnika BiH. Meni predivan. Svaka cast Mirza pa si stigao do finala.
@Regulator1 Ti ljudino ne mozes biti kvalifikant izgleda ni u situaciji da budes jedini prijavljeni ucesnik turnira. Smetljari u BiH poput tebe samo znaju druge da pljuju...volio bi znati koji je tvoj zivotni uspjeh (vjerovatno ispijanje kafa i igranje igara na srecu)?
Finale je finale pa kakvo god da je
USRO BRAV
Nema frajer veze s tenisom
steta, jeb# ga drug, bilo bi fino da si pros'o.
servira za set i ne iskoristi..citav mec samo 1 as..