Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mirza je u uzasnoj formi..sljaka njemu ne odgovara, valjda ce u budimpesti probati vezani 2 pobjede
Dio sezone kad ih ne ide. Od miliona ljudi koji igraju tenis naša dva BOSANCA U PRVIH 100.💎💎💎💎 PA NE MOŽE TO SVAKOOOO 😀😀😀😀😀💎💎
Sto ovdje smeta ljudima sto su Damir i Mirza svjesni svoje vrijednosti pa im se govori da dizu nos. Ne mozete uci u 100 najboljih na birou, pustite momke da idu svojim putem. Bilo kakav uspjeh obzirom na našu infrastrukturu i potporu je nevjerovatan. Ja svakog razumijem ko se skloni od Sarajeva u bolje uslove kao sto je to Damir uradio. Nista mu Sarajevo nije dalo.
Damire smradu nadam se da ćeš i ti ispasti seljacino jedna klosarska izbjegličko-sarajevska.
Nista novo i nista cudo ni od njega ni od Damira.Nisu oni jahaci za duzih staza