Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast momci :D
Proguglajte malo seljaci o tenisu, pa cete vidjeti da sarajevski turnir uopce nije los. Naravno da nije ni blizu jacim turnirima, ali kakve to veze ima? Ne mogu svi igrati na masterse i grand slamove. Ovdje su bili igraci plasirani od 80. do 230. mjesta ne svijetu i igrao se dobar tenis. Ne vrhunski, nego dobar. Uostalom, da imate pojma o tenisu culi biste za neke od ovih likova. Recimo za Karola Becka, clana dubla kojeg su nasi momci pobijedili. Beck je zadnjih 10-ak godina redovan ucesnik svih grandslamova i zaradio je od tenisa 2 miliona dolara. Ne pokusavam napraviti od ovog ogroman uspjeh, niti od sarajevskog turnira US Open, ali cinjenica je da mislite da je tenis samo federer, nadal i djokovic, a ustvari pojma nemate. Solidan turnir, fin uspjeh i iznenadjenje nasih.
Kakva posjeta ovom prestiznom turniru :)
Cestitke i na posjecenosti ovog turnira. Jedan gromoglasni pljesak :)
Treba Mirzu pozvati u reprezentaciju. Svaka čast svima, ali Mirza treba imati svoje mjesto.
prazne tribine nigdje zive duse, kako vas klix boga nije stid ali iskreno :)
Jak i veoma posjećen turnir, što se vidi iz priloženog. :)
Ima li fufare i rakvu kvazi teniserke Nine M. !?
Bravo Bosnjacki velikani tenisa ! :P XD
Smijesno Dva anonimusa
Bravo!!! konacno lijepa i zasluzena pobjeda nasih BH momaka. Svaka cast momci i punim gasom samo naprijed. Sve cestitke!!!!!!
CEstitke nasim momcima!