Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najdraži mi je teniser ikada, ali meč je bio baš sumnjiv.. Teško da su pare igrale ulogu ali nešto jeste. Toliko grešaka je napravio koliko nije za 2 turnira..
ovaj ce uskoro ispadati i u prvim kolima
Zanimljiva scena na servisu Millmana pri rezultatu 3:4 i 0:15 u 4. setu. Federer udara backhandom lopticu koja kaci vrh mreze i pada oko linije u Milmanovo polje. Sudija ne zove out, Federer u znak izvinjenja dize ruku jer misli da je osvojio poen posto Millman ne trazi odmah challenge. Nakon 2/3 sekunde Millman uzima challenge a Federer pravi "grimasu" jer je svjestan da je njegova lopta pala u put i da nije uspio da ukrade poen :D
Godine cine svoje
Pobježe Rođo Noletu sa lopate. ☺