Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al smarate sa komentarima o njenom izgledu. Zena je barem medju 100 dubl igracica svijeta, a sta ste vi to postigli u tim vasim jadnim zivotima?
Ovo joj je najveci uspjeh u karijeri.
zuhar tri gema uzela....
Mashalla!Pa zar ima neko da je ruzniji od mene?
...ja volim da igram penis sa svojim mladicem....
ALO BA STO STE JADNI S GLUPIM KOMENTARIMA BUDITE I VI TENISERI TENISERKE NIKO VAM NE BRANI ............DUSE BOLESNE NAPACENE TO STE VI ETO .........AJDE ZOPPPP
Zasto bravo, pa vidis li ti rezultat? Za ovo bravo? haha...
Seljacine primitivne, i ne znate za bolje od Stoje i vi takvi uzmete da komentarisete. Kakva nam je drzava svakacast svakom nasem sportisti koji postigne neki uspijeh . BRAVO MERVANA
Uzela je cak tri gema protiv Wozniacki, nevjerovatan uspjeh. Dugo u noc ce se slaviti u porodici Jugic-Salkic ovaj nezapamceni rezultat. Tri gema, ej!
konacno da joj vidim facu, pa ja sam mislio da je ona imaginaran lik
Boze dragi ja bolesnika!NITI JEDNA USTANOVA NEBI VAM MOGLA UTVRDITI MENTALNI DEFORMITET!
Mirvana vrati konju glavu!
PEVALJKA STOJA je izmislila ljepotu za ovu FUJ
Jesu li s ovom Mervanom čistili minska polja?
Posto Nermina glumi dobro obavjestenu osobu ..samo da kazem da Jelena Jankovic i Ana Ivanovic nisu igrale ..a da Srbija igra u najacoj konkurenciji dakle nije africka zona kao kod vas ..i pored toga mlade igracice Srbije su pokazale kvalitet ,svaki mec je (ko je gledao ) izgubljen tijesno ! Srbija ima mladu perspektivnu ekipu i za ove mlade teniserke ce se jos cuti,bice prave nasljednice ..starijih poznatijih kolegica iz reprezentacije !
odkud joj 2 prezimena tita ti?
e bijedo bogova,zena je barem u dohi,a vi nemate za hljeba,al opet imate volje da vrijedjate zenu koja vas sve moze kupiti zaradjenim od tenisa.