Komentari (206)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sutra ce RTRS biti najgledaniji u BiH.
..a, hoćete pretplatu...dobićete QRČINU....k'o banderu.....
ima na eurosportu, kakav crni rtrs, otkupili prava radi đovaka
To braco srbi!
Po ovom momku su svi kenjali na ovom klixu,sad svi hoce da ga jasu.Koji smo mi odtpad od ljudi,to nema nigdje.
Jebo vas PTPC! Sada vec legendarna FACE TV prenosi mec
Ovi komentari samo govore kolika smo mi govna od naroda, svi mi iz BiH! Strasno! Kao da je bitno koja tv prenosi, bitno je valjda da se ima gdje gledati jbt! Koji vam je k vise!
Dobro to si sto posto upravu !! Ali ovde neke boli sto srpska tv prenosi bosnjackog tenisera e to je maloumno i bolesno , a i informacija za ove sto gledaju preko Eurosporta da je i to srpska verzija sa srpskim komentatorom iz Srbije hehehe opet ce im smetati
Mi smo narod fujjj kad decko gubi onda veze nema ko sajla je ovo ono...kad pobjeduje KRALJ itd..*** ja mater svakom ko je kritikovo malog i kad je gubio i pobjedjivao jer zasluzuje samo pohvale ni jednu kritiku...
Zato će gledaoci FTV i BHT u vrijeme meča uživati u Partizanskoj eskadrili!
Neznam ko je sta platio i kome i zabole me ocu da gledam tenis i jos da kazem da jebena FTV dok zaba prdne vani nestane slike cak i na Totalu to je najgora televizija u regionu al ubjedljivo.
ja ne znam sta vi jedete vnago sa tim pohvalama. jedino ako imate antenu jos uvijek pa nemate ostale kanale. to sto je dzumhura krenulo pa nije ispao u prvoj rundi je samo slucajnost sa prenosenjem rtrsa. dao bog streamove, pisam na rtrs
Hoće to kad se čita samo naslov. Zbog Đokovića su otkupili prenos turnira, a zbog Džumhura će više prostora u prenosu dati svim ostalim mečevima, koji se budu igrali u isto vrijeme.
svaka čast rtrs-u!
bravo smrdonje !!
Poderat ce te sine Federer kao sto ce i Nadala poderat Đokovića nemate vas 2 sta traziti na RG. Dobbro zapamtite ovo: FINALE ROLLAND GARROSA 2015 ROGER FEDERER-RAFAEL NADAL!!!
boze moj,eurosport prenosi federera imate valjda di gledat đumija
Hvala PTPC,mrs smetljari sa FTV i BHT.Pretplatu zaboravite vjecno.