Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
McEnroe je veliki idol iz djetinstva za Novaka, mogu misliti koliko su mu drage ove riječi! svaka čast majstore tenisa na pobjedi i na čitavoj sezoni!
neki od nas u Bosni kazu naprijed :D
BOLESNICI ! Sta trazite u rubrici za Sport ! Brzo na Terapiu .
Svaka cast covjeku! Borio se cijelo djetinjstvo i na kraju je uspio!¨Nema tu nikakve ljubomore, ni zavisti, samo pohvale, kapa dolje majstore! A sto se tice ovih sto ostavljaju komentare pune mrznje, bez rijeci sam -.-
McEnroe ima pravo da komentarise sta god zeli o tenisu a ova zavidna papzjanija nema..za njiha je tenis misaona imenica.
Djokovic da malo stedi moze uskoro kupiti cijeli Frtaljstan koji ionako zivi od sadake.
McEnroe i ostali su trebali odavno da shvate da novu dimenziju u tenisu je donio djecak po imenu Roger Federer koji je sa 18-19 godina poceo konstanto da ostvaruje ovakve sezone i po kojem su se postavili novi zakoni u ovom sportu. Sve ovo sto fizickom spremom nastoje nadoknaditi ova dva, isto tako super tenisera, Novak i Nadal, ne moze nadmasiti tenisko umijece spomenutog Rogera. Dobri su, kapa dole za trenutne rezultate ali historija pise samo jednog najveceg svih vremena, a to je ROGER FEDERER! Svi ovi naslovi i treba da budu na svim info sajtovima u regiji, kao primjer klincima da imaju svog idola kao sto je Novak i nastoje ostvarivati takve snove, a ne biti kao vecina vas nacionalista, zavidno i jadno, cekajuci samo neki konflikt i da iznesete svoje frustracije tipkanjem ! pozz normalnim
A NAJBOLJE DA I NJEGA PRISVOJITE......... HAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA KAO I SVE OSTALO .....................
PA ODLUČITE SE VIŠE SRPSKI ILI SRBIJANSKI........ AHAHHHAAAAA HAHAAAAAAAA
Šta je problem - smeta ti moj komentar??Pa nisam ništa loše napisao, možda ti baš zato smeta. Haj važi - FEDERER je najveća teniska veličina koju Novak nikada doživjet neće iako sada zaista igra dobro.Od njega i Rafe neznam koji mi je odvratniji??
Od Nadala i njega neznam ko je odvratniji....ali ljudi šta je svama ovaj čovjek stvarno igra dobro tenis i šta sad....još sezona ili eventualno dvije i on će biti prošlost ali nikada neće dostići i ostaviti trag u tenisu kao ROGER. KAKVI SU OVO NACIONALISTIČKI PAĆENICI NA OVOM PORTALU?????
McEnroe:is..lam je odveo dio populacije u zaostalost, neobrazovanje i siromastvo.. sreca da su bosnajci u evropi i evropski narod pa se na njima to moze manje da osjeti.. vecina je na socijali u svedxkoj i njemckoj
Stvarno se svaka susa docepala kompjutera. Komentari su zaista sramotni! Nicemu ovaj ludi narod nije rat naucio.
Ma j.... ti sunce gdje ja zivim,kakvi su ovo komentari? Pa zar i retardirci znaju da se sluze racunarom. Ma odosmo mi svi u P.M.
bošnjački teniser Ansar Al-Usrah je odveo tenis u terorističke vode
Ja stvarno ne bi da komentarisem, gospodin MEKINRO mi uze rijec iz usta.
da se zna:samo je federer 3puta osvojio 3 grand slama u sezoni kad ostali to dostignu svaka cast