Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zalagao se decko ali naisao na boljeg od sebe.Ima vremena da se dokaze.
Ovaj portal je leglo fašista i šovinista, a klix to svakodnevno dozvoljava, odobrava i motiviše.
Kad bi se ugledali na ove sportiste, a ne na "svoje" kriminalce, sigurno da bi bili mnogo uspješniji u životu.
Novak mu nudio drugi set al ne umije! Takve greške sa obe strane na ovom nivou nisu dopustive. Djelovalo je cak i smijesno. Valjda je to realnost i doseg. Ovakvom igrom ni Novak nece daleko na ovom turniru. Basic je realno za chalegera!
kanguru85 Ovaj portal je realna slika onoga sto stvarno misle gradjani ove zemlje, bez kozmetike i puno cenzure. Nemojmo sami sebe lagati to je najgore
Fino je odigrao momak, al tesko je bilo sta ocekivati kad s druge strane stoji Djokovic
Uvijek sam govorio da si nas nabolji teniser, da imas najveci talenat. Ti svoj talenat dokazujes u mecevima protiv tenisera koji su velikani u tom sportu. Izgubis ti protiv onih koji su slabiji od tebe, da li zbog nezainteresiranosti ili manjka podsrke od strane drzave i nas Bosanaca...ali te molim da jos malo stisnes zube i dokazes svoju velicinu, ti mozes dosta vise postici nego sto si to do sada uradio.
Šteta zbog poraza, imao ga je.
novak pravi vilu na nekom jezeru u srbiji gde ce najverovatnije ziveti posle karijere.zena mu se drustevno angazuje i nebi me cudilo da novak u 40g pocne politikom da se bavi.
Mirza je odigrao najbollje što je mogao (uz par sitnih grešaka, koje nisu uticale na krajnji rezultat), ali Nole zasluženo prolazi u drugi krug... U svakom slučaju bravo za Mirzu. Jedno prelijepo iskustvo, idemo dalje...
Dobar Mirza, vidi se nije slučajno u top 100.
dragi objektivni kliks sta ovo treba da znaci. zasto brisete komentare koji nisu prosti a ostavljate bolesne. vi ste sovinisti koji ne dopustaju da se bolesnicima odgovori. znaci i vi ste bolesne soviniste.
celo ovo komentarisanje je uveliko bolesno i sovinisticko da bi najzdravije bilo zabraniti komentarisanje u bh do 2050g ali mozda je ovako najbolje da vidite da je bh utopija koje nema budocnosti.
Srbijanac hrvatskog porijekla je trenutno kvalitetniji. No, on je na zalasku karijere, dok od Mirze tek ocekujemo prave meceve :)
Basic treba igrati ovako protiv slabijih protivnika. Nakon osvojenog ATP nije imao uspjeha. Nadam se da hvata ritam.
Jebi ga. Srbi imaju vise atletsku gradju od Bosnjaka. Samim tim su superiorniji u sportu
Glupane. Decko je sasvim slucajno usao u zrijeb
To hocu da ti kazem
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Svaka cast Mirza! Odlicna borba do kraja! Samo dalje!!!
Sasvim solidna partija Mirze. Cestitke Novaku