Davis cup
0
Maroko - BiH 1:1
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Setkicu, tako se treba borit! Amere stisni malo i igraj muski vec jednom.
Bravo, Aldine, Amere, Ismare i Damire. To što vi radite veliko je za svakog građanina BiH. Ljubičića, Čilića i Dodiga nije otjerao niko iz BiH osim onih političara koji ovdje primaju platu, kradu i žive kao bogovi a rade za ZG. Primjer, Martin Raguž čiji je sin sve vrijeme igrao za Hrvatsku, a finansirao se iz bh. budžeta. Čak je tata i sve svoje troškove bio prebacio na klub (TK Mostar). Inače, nisu ta pomenuta trojica ništa bolja od naših igrača, ali imaju bolje zaleđe, a to je u profesionalnom tenisu najvažnije. Nažalost!
Ima li ovaj tenis negdje na netu???
Siroki ili Medjugorje su selendre bez obzira i nalaze se u Bosni I Hercegovini pametnjakovicu. Dodig je igrao za bih dok ga nisu primamili is ts krvatska. Lik je igrao za nas davis cup 3-4 godine. Dzumhur, Basic nisu ista generacija sa Dodogom. Cilic je pobjegao iz Bosne za 14, njega levata ni nepikam.Ti meni nesto govoris o tenisu a garant nisi nikada ni stao na teniski teren klosaru. Nemoj se samo ljutit je si i ti garant krvat hercegovac.
Vidi se, nažalost, da ti nemaš pojma o tome o čemu pričaš. Momci, Dodik i Čilić, nemaju nikakve veze sa Širokim, obojica su iz Međugorja, općina Čitluk. zato nam i jest tako što takvi kao vi, bez elementarnih znanja, bistre politiku BiH, uključujući i onu sportsku. Igrali bi oni za BiH da ih nisu gušili nekakvim Šetkićima, Džumhurima i ostalim \"našim\"... Zato smo tu gdje jesmo.
Dodiga i Cilica niko nije otjerao. Momci su veliki krvati. Ako nece igrati za BiH nemoraju. Znaju oni dobro da je Siroki Brijeg u BiH a ne u krvatskoj.
Sta ce bolan uloziti u setkica, basica i dzumhura. Nema tsbih ni marke. Seljaci koji imaju para neznaju sta je tenis. Ulaze se u kafane i pjevaljke.
Se.rem se na Amera Delica, ulozite u Setkica, Basica, Dzumhura! On je igrao za USA dok je mog`o, sad kad ga oni nece dosao ovdje da ovoj djeci uzima pare!
Da niste rastjerali Hrvate iz BiH, sad bi za reprezentaciju igrali Čilić, Dodik i Ljubičić, niti bi BiH igrala protiv Maroka, ali pošto jeste, eno ih, igraju danas u Zagrebu, za Hrvatsku, a protiv Njemačke. Džaba kad vi više volite da ničeg nema, nego da vam civilizirani narodi žive u državi. Ništa novo, 500 godina je tako.
Ne piše \'maroko savladao BIH al u prvom meču\', nego piše \'Maroko savladao BiH sa 1:0\' iz čega se da naslutiti da osoba koja je pisala taj članak, nema pojma o tenisu. Tako da je sasvim u pravu kad ih kritikuje ... Bolje malo pročitaj prije nego što napadneš nekoga ;)
pise ti gl.upane maroko savladao BIH al u prvom mecu, a ovo je drugi sing za danas, realno u dublovima smo bolji tako da sigurno delic u singlu moze da uzme Quahabija i da nam donese dva meca koje bi kuci igrali...bravo momci
Hajde pa da se u finalu nadjemo sa Srbijom.
A sta, nije Maroko savladao BiH? Pisalo u clanku prije. :tudum: