Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Novak je možda najbolji sportista sa Balkana ikad,ali mislim da možemo biti sretni što smo imali i imamo mogućnost gledat M.Jordana,D.Petrovića,Messia,Federera,Novaka
Bred Pit prest'o pit, poceo Pit Sampras
dokovic ako ponovi sezonu kao ovi ide na drugo mjesto
Zna se ko je broj 1
Da nije neki Bosanac?
Federer tata tenisa, ali ne samo Srbija nego cijeli balkan treba da bude ponosan na Noleta jer je veliki sportista i covjek.
presto bred pit, poceo pit sampras!
Kako balkan i srbija ? Kontam da se Noletovi caca i mama ponose ali sta se ti imas ponosit time sto tip koji zivi u Monacu dobro suta loptu reketom ??
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vec je usao u istoriju, a jos ima da igra.
srecna NOVAK godina!!! 🇷🇸🇷🇸🇷🇸
novak bi mogao doci do drugog mjesta.......
Mogao bi, ali nece :)))))