Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dumi dobio nakon preokreta.
Jedini nacin da se i plasiraa je da mu neko preda mec
Hajde džumi još ovog Zdenku satari i eto te na AO
Savladan je Kukušhkin koji je najjači protivnik ovdje i sad je put do finala otvoren jer su svi sljedeći protivnici slabiji. Realna je šansa za osvajanje turnira i što je važnije hrpe bodova (mislim 110).
@montypython3000 Zanima me kolika je kvota na sljedećeg protivnika..
Zao mi j3 al ti meda ne mozees majistore , najvece ti pobjede kad neko preda mec j*g realno a nek ti malo neko u formi dodje oseknut ce te ko slinu Bgm... Lp
Ovaj Dzmuhur kodaje na Hridu ucijo tenisa igrat
Natjerao ga Dzumhur da se povrijedi...
Ne bi drugačije kloc ni pobijedio
Šta je sad? Gdje su oni od jutros sa kladioničarskim teorijama? Mlatne se kakva budalaština i pobjegnu ko kurve. Ode Džumi dalje a vi mlatite praznu slamu.
Pa i Gosk bi Barcelonu dobio da Katalonci predaju. Glup ti komentar
@migrantisyritd Glupo je tvoje poređenje. Nije Kukushkin predao na početku meča nego nakon gubitka seta i to 6:3 i Džumijeve sigurne igre. Niko ne predaje ako je bolji. A ne znam ni ko je tu Gošk jer ga je Džumi pobjeđivao i prije i bio i bolje plasiran.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)