Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema covjek discipline i gotovo. Gdje ga nece eliminisati kada ovaj prije dva dana prema Instagramu se zeza na jahti kao da je na odmoru u Mexiku a ne na radu .. pa se sad onda odmaraj od feste ili trazi strogog trenera!!
Ko nije Damira eliminisao nije se ni bavio tenisom
Džumi, skrati agoniju i sebi i nama. Otvori teniski klub i treniraj djecu, prenesi im to malo znanja što imaš. Sam si sebi uništio karijeru, batali dok nisi pao ispod samog dna.
Tenis je aristokracijski sport. Sport za pametne. Kad mu talibansku bradu vidiš, sve je jasno.
Tipični odraz bosanskog mentaliteta, velika većina nas smo baš ovakvi...počevši od mene
Otkud mu više para da se smuca po turnirima.
Ovaj igra tenis samo da putuje svijetom.
Kakav on i tenis zaboravi
Njemu je bolje da okaci reket o klin
bjelinom to malo zamaži grmii
Ma da vidi guzica puta eto to ti je
Nikome kurve napredak nisu donijele!!
Kako mu je to uspjelo?
Dobro je da je izdrzao do kraja meca. Naprijed Damire buduci kralju x-videa!
Nas je , al je qarina od tenisera , ne moze on nikog pobijedit , jel pobijedio ikad ikog ili ovaj klix izbacuje samo kad izgubi
Pr'no u fenjer... Okači taj reket o klin.