Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba vas tužiti da mu nadoknadite nanešenu štetu
Đaba, Australci prodane pichketine. Bilo je kako Bill Gates i Fauci sa WHO narede.
Sad se vade. Da su saradjivali ne bi bio skandal.
Austrian Open je izgubio na kredibilitetu nakon ovog sa Djokovicem. Htjeli priznati ili ne, uskratili su teniseri broj 1 da predstavi pravi tenis, svojim glupim postupcima. I turnir i država u kojoj je turnir nisu bili na nivou. Gdje ce postupak vakcinacije određivati ovakve događaje, kritički odnos prema pandemiji i svemu što se dešava oko nje je jadan.
Djokovic nije jedini koji je vracen odakle je dosao. Zasto bi se onda ovo odnosilo samo na njeg? Ah, jah, sigurno zato sto je Srbin, a drzava se zove AustrALIJA 🤦‍♀️
Namjerno ga pozvali iz Saveza da ga politicar nabije nogom. Ako je iko kriv taj isti Savez je.
Zato se cesu tamo i gdje ih ne svrbi jer ljudi traze nazad pare od ulaznica.
NAdam se da će i kod nas uvesti obavezno cijepljenje.Ili zatvor ili 1500 KM kazna pa izvolite klix pametnjakovići.
Tek sad vjerujem da je ovo bio smisljen nacin kako da se otarasite najboljeg na svijetu.. Bez njega taj turnir meni licno ce liciti na neki djeciji turnir koji nema potrebe ni gledati.
jeste suradjivali svaka vam cast
Kako sa puno riječi, ništa ne reći.
https://www.vreme.com/vesti/pcr-testovi-novaka-djokovica-neobjasnjene-anomalije/
Ta zemlja nema osnovne pravne i organizacijske okvire da se odrzava tako veliki internacionalni dogadjaj. U sustini trebalo je zaustaviti turnir i to ne zbog Djokovica nego i one Cehinje i hrvatskog trenera koje su naknadno imigracione vlasti svojevoljno izbacile kao da je Sjeverna Koreja.
Sto bi reko nas narod ebite se
Vucic piso Kurijima u Australiju. Oni odbili saradnju.
Samo da je Australija bliže sad bi se već uveliko ratovalo sa Srbijom.
Ne bi Srbi ne idu na naoruzane i jace.
nemojte misliti da Australiju nećete odvesti u pakao A australijski narod možda u nestanak"🤣
mislis kengure u nestanak