Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na stranu sve,Đokovic je imao izbor da se ne vakcinise i po cjenu svega ostao uz svoj stav do kraja. Respekt. Mnogo je oni koji su lajali na vakcinu pa se vakcinisali da mogu putovat.
Takođe je mnogo onih koji su se vakcinisali pa rekli sto sam pojeo g.vno malo je reci...
Lako je odbit vakcinu kad imas 100 miliona na banci.Odbi je kad radis za crkavicu a i to mozes izgubit.Ne baljezgajte balavci.
konačno i neko pametan, u opštem ludilu i besmislu kovida!
Treba sad reci: Australian Open i US Open vise ne postoje za mene. Ioanko moze uzeti jos 4 GS, i W i RG. I da vise ne zelim nikad uci ni u SAD ni u Australiju. Te drzave vise ne postoje za mene. To bi im bio samar i teniski i marketinski.
JA IM U INAT NEBI OTISAO
Na stranu da ili ne za vakcinaciju ali covjek ima karakter i stav...vjerovatno zbog toga i jest jedan od najboljih tenisera ikad...
Na Wimbledonu i Roland Garosu je zarazio toliko ljudi da niko živ ne ostade, opšta opasnost je Nole ?? Prenosilac zaraze ? Politika je drolja iz koje se uzima i upravlja tuđim životima.
Eto ga Nole, sad u juris i dokazi da si najbolji na svijetu.
Podržavam mog Visočanina gdje god da nastupi, pa tako i na AO. Dan 13.juli se nece nikad zaboraviti. Vrijeme je da stigneš Nadala !!!!
Dzole bojkot pakase
Sad ih otresi Nole
Očekujemo povredu Nadala 😁😁😁😁
Ko i na Roland Garrosu, jel' de?
Nemoj ići, opet će te uhapsiti! :D