Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uopste nije ruzna za baHlinkuru
Najgora igračica na svijetu, ali sve plijeni svojom neviđenom ljepotom.
jada jadna !!!!
naravno da je vrijedna paznje jer ona svojim igrama predstavlja bh
Evo kako zaraditi na kladionici, polako ali sigurno. Pažljivo ovo pročitajte ako želite napraviti dodatni korak i napredovati u klađenju. Važna činjenica koju mnogi kladioničari zanemaruju je raspored uloga po listiću. Iznimno je važno znati odrediti ulog kojim ćete određeni dan odigrati listić. Mnogi misle ako je subota i ima puno dobrih parova, da je baš taj dan podređen visokim ulozima. No, tu se mnogi varaju i griješe. Razlog tome je neiskustvo, pohlepa i loš "osjećaj". Čim savladate taj segment u klađenju, možete početi razmišljati o zarađivanju. Evo kako to izgleda kod mene i mojih ljudi koji me prate. Sa 10.000 popeli smo se na 31.800 kn ove godine. 40 listića je odigrano (77 dana). Prosječni koeficijent po listiću: 2,38. Prosječni ulog po listiću: 820 kn. Broj pogođenih listića: 29 (od 40) = 72,50% Zarada u kunama: 21.800 WWW . PARTYBREAKER1X2 . BLOGER . HR
Dobro je vise sa ovom Mirvanom. Stara ko biblija, uvijek ispada u prvom kolu, hiljadita na listi. Zaista nije vrijedna paznje.
Ako želite da zarađujete preko interneta klikovima na reklame, registrujte se preko ovog linka i zaradite novac ! :) http://www.clixsense(.)com/? 5267895 ( Izbrisite zagradu kod .com )
Perspektivna je ova Mervana. Rodila se za sljive otrest.
NEMOJTE MOLIM VAS OBJAVLJIVAT OVO,AKO IMATE NESTO OD NASIH MLADIH TENISERKI PUSTITE TO OVA ZBLJOHA IGRA TENIS 15 GODINA NIKAD NIKOGA NIJE POBJEDILA I NJENI REZULTATI SU KATASTROFALNI
Zao mi cure, al znaru je ko povlo
djokovic je bar muski izdrzao do kraja