Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto na jacim turnirima nema ni jedno i.slamsko ime?Odgovor je jednostavan:ti su turniri za gospodske nacije,ovim nakaradnim je i ovo previse.Nije laHko danas biti b.alince,omrzeno u svijetu,sa s.mradom od g.ovana ispod noktiju koje i i.zvorni islam smatra i.zmetom od nacije.Zato zderu prasetinu i locu rakiju za r.amazan kao i prije rata,samo sada ne javno jer vlast zabranika
Dobro Akrep,osvoji ti sta bilo pa i u Olovu!!!Jugic sretno!!!
ovo je veca pobjeda za bosnu nego sto je bio gubitak noleta od federera, ili je ipak gubitak noleta veca pobjeda
Nije Hechingen nikakav grad. To je ko kad bi osvojila turnir u Olovu. 25000 $ u dublu kad podjeli nece moci troskove platit. Merve ostavi se corava posla, nije to za tebe.