Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo momak !!
Svaka čast Novaku!
Svaka cast :)
izvinite me malo sam obolio jer me je caca na.gu.zio kad sam imao 4 godine. a i ujko slavoljub.
Lijepo je da i homici imaju svoj sport, tenis.
Sljedece godine ce pasti na 20 mjesto :) Valja odbraniti sve turnire
Broj 1 svjetskog tenisa, iako jos uvijek nezvanicno, ali to je sada samo formalnost nakon rima i madrida Dont hate, appreciate...
A cime si ti nama pokazao da se razlikujes od sumara- hajde ti lijepo to pokazi?!
svaka cast na rezultatima . . . . . . ali kad digne tri prsta poslije pobjede,automatski ih treba cjepnuti!!!
za@OBILIC, He..he..he,OBILICU, ti okrenuo na z.a.j.e.b.a.n.c.i.j.u,a ja sam sasvim ozbiljno mislio.
@realista Zanimljiv prijedlog to za Djokovića i Džumhura,ali zamisli kako bi \"Bošnje\" nakon demoliranja Džumhe od strane Noleta okarakterisali meč?\"Dženosajd,sportska agresija,možda bi zvali i Incka da poništi rezultat!?
Hej bre Srbi iz BiH,ohrabrite malo onog Dzumhura da zaigra bolje, pa vase je gore list,a sto su mu preci presli na Islam nije bitno- ne igra se religijom vec reketom. Nole jest vas ponos i dika,ali ohrabrite i malog Dzumhura bar da dodje u situaciju da ukrsti reket sa Noletom.Znate li koliko bi to znacilo za Bosnjake,mozda bi se poslije ukrstanja njihovih reketa ponovo pokrstili-sto bi nam svima bilo od velike koristi.
Bravo Nole, najbolji si! Bog te cuva, ne moze ti niko nista. Rep. Srpska je uz tebe.
Ma razumem da ima `orica` i orica koliko hoces na ovoj otvorenoj ispovedaonici gde svako sta mu padne na pamet iznosi.Ali nije svako govorenje misjenje kao sto i odsustvo zelje za razumevanjem onog `drugog` nije nesto samo tudje vec i moje. Neko mora da pocne da veruje da (se) ne mozemo 100% sve iskoreniti tako da ostanu samo nasi ili njihovi . Siguran sam da u takvu ludost ne verujes.
LAŽ. JA SAM SE PROBILA NA 651.-vo MJESTO
KONJ!
@@obilić Ako ti komentar \"nasera orića\" nije podbadajući,a moj jeste,onda je očigledno da smo na suprotnim stranama.I da,istina je da nemam simpatije prema maloljtenoj naciji nastaloj pod sumnjivim okolnostima.