Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istinsko iznenadenje je u zenskoj konkurenciji: kanadska curica, 18-godisnja Bianca Andreescu, koja je prije turnira bila nerangirana, tuche Nijemicu Kerber i osvaja Indian Wells. Sto to ne kazete?
@BH_Faraon Nikakvo iznenadjenje, Andrescu je bila jedna od najboljih juniorki svijeta, 2019 igra odlicno, do finala je relativno lako porazila sve protivnice koje su vrh WTA liste. Tenis mora da se prati malo vise da bi se znalo ko je ko, ne samo grend slem turniri i mastersi. Klinci poput Cory Gauff i Clare Tauson ili Yannicka Sinnera u muskoj konkurenciji koji sa 15/16/17 rassturaju na ITF nivou ce za koju godinu da skidaju skalp i najvecima na WTA/ATP
Čuj iznenađenje? Iznenađenje je to što se ovaj zalizani švicarski peder i dalje koprca a djeca će mu na fakultet uskoro. Bravo Dominic, odradio si ga u bulju samo tako.
Uskoro ćeš i ti u 2. osnovne ako imaš štelu