Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad si konto posjetiti doktora, momak?
staje smijesno???? meni je vise smijesno ovo samo 10.000 dolara... SRAMOTA AL STA OCEKIVATI OD TAKO JADNE I SIROMASNE DRZAVE
Igrača kao Damira nema niko u regionu. Ne treba zaboraviti da on nije bio ni u kakvim svjetskim akademijama i da ga nije učio nikakav izvikani trener. Znači čist bosanski proizvod. Za pola godine u profi tenisu već je napredovao više od 500 mjesta. Još malo pa će preteći Filipa Krajinovića, napuhanu srbijansku nadu kojoj ne pomažu i pozivnice ni pokloni, a ni gomila utrošenih para. Idemo, Damire! Ispravka: Francuz se preziva Michon, a ne Mixon.
bravo mali samo tako nastavi, bice sljedece finale ako Bog da
BRAVO Damire!!! VOLI TE CIJELA BOSNA I HERCEGOVINA!!! btw. A gdje su srbi na ovom turniru?? btw2. srbi smrde..
alo majmuni ovo je itf tunir iane majmuni u bg se ove godine kao i svake odrzao serbian open sa nagradnim fondom od 500 evra, sto vi muslimani nikad necete da imate takav turnir pokazuje vasu zaostalost i siromastvo, pa re neki dan izasla lista najsiromasniji ste u evropi eee majmuni!
http://sport.blic.rs/Ostali-Sportovi/Sportovi-na-vodi/199481/Vaterpolisti-odbranili-titulu-u-Svetskoj-ligi-i-plasirali-se-na-Olimpijske-igre
Ma , malo morgen , što bi rekao pokojni vožd, sa stolnim gradom. Više strpljenja , do konačne presude zločinačkoj organizaciji na čelu sa Europejcem Prlićem. Tu presudu treba dobro ISČITATI . A onda još malo strpljenja do presude vrlim junačinama :Perišić , Simatović-Frenki , Karađić, Mladić , i td i td , a onda ponovo obnova postupka za Srebrenicu ( zbog sakrivenih dokumenata o umješanosti srbije , i td i td . Pa ćemo onda vidjeti gdje će završiti prića o \" nedodirljivosti rs-a i o stolnim gradovuma\".
Pozdrav za Dzumhura od Ivana Dodiga s 37.pozicije ATP liste i iz hrvatskog stolnog grada Mostara!!
Samo se ismijavajte nasemu Damiru ali znajte da ove godine osvaja Maoca open i open Gluha Bukovica pa da vidim onda kakve ce te pisati komentare.
samo nađite nekoga da mu dobro podmaže kolica i ne gine mu ulazak u top 10 svjetskih paraplegicara
tenis nije sport za muslimane. to je sport za elitu. vi ste ok za bacanje granata i rusenje aviona
A da ti ja xardas jjjebbeEEm mattteer
a da pokusa s tenisom u kolicima??
odakle si ti hahar, vidi se da ti je nivo ne-inteligencije na O ili ti ga nuli..mora da si iz male smrdije za koje do juce nisu znali za reket, a sad bi da se smiju...samo lakaPo Dzumhur je najbolji junior na svijetu, a to maajmuncicuu iznad smjesno
budalo to je ITF turnir!!! :D al opet, šta bošnjo zna o tenisu hahah