Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prva stvar, da je Bosna igrala mi ne bi izgubili od klokana.Mi takve za dorucak jedemo.Imamo problema sa velikim repkama. Druga stvar, Dzeko ,Ibi ili Zlatan ne mogu promasiti onoliko sansi ni za 148 god. Trece, ne kazem neka su ispali (SRB)jer su se ispromasivali.Kazem steta! Cetvrto, problem i jeste sto vecina Bosanaca ne vole svoje,a \"tudje\"obozava.
isapli su i neka ispromašivali su se i previše, ali da je sinoć igrala BiH umjesto Srbije i da su onako pokradeni, danas bi ovdje već bilo 1000 komentara, kako je to nepravda, kako smo mala zemlja, i slično, voli svoje a li poštuj i druge
Ne znam za krave,ali sam rekao da je Srbija izgubila i da je zadnja u grupi.Sta se tu ima komentarisati? Zalosno,sta drugo reci. E, da je Dzeko dao gol u Portugalu mi bi vjerovatno osvojili SP. Ili da Zeljo nije primio gol u zadnjim min utakmice protiv Videotona, dobili bi Reala u finalu.. Da su babi mudekeke,deda ne bi imao sta raditi.
izgubili jesu ali su bar bili na svjetskom prvesntvu za razliku od BiH i da je sudac vidio čisti penal, bili bi još, nek crkne komšiji krava pa makar crkla i moja zar ne
Nema se tu sta komentarisati moj psihijatru. Izgubili ste i zadnji ste u grupi.
stavio sam ovdje dvicu na gemove sigurica :)
respect momcima ;)
Isneru zavrsi to sutra!!!! :))
nema sta svaka cast ovo su pobijednici turnira
Hhahaa...covjece jel ovo neka sala...pa ne mogu vjerovati 59-59 aaa...pa ovo je nevjerovatno...sta mislite kako je bilo publici....zamisli prenocis na terenu i sutra nastavis gledati mec...hehee...svaka im cast ali ovo je ono bas vaoooo...hehee..
Zašto ukinuste komentare za utakmicu AUS-SRB ? Pustite mrzitelje da se dobro isprazne, možda im pomogne, mada sumnjam.
svaka cast!!!
kakve veze ima wimbledon sa ovim tenisom?