Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam znao za nju ali eto sad znam. Lijepa cura, sportski orijentisana. Sigurno iz Zenice.
Prevario sam se, iz Sarajeva je.
Djevojka svaki mjesec zaradi par hiljada dolara,trenira, sama se finansira...i glupi bosnjo je omalovazava pisajuci komentare na klixu hahahhah i cekajuci da mu roditelji daju 2km za kafu.. a WiFi je svakako besplatan..tako da svaki jado moze glumiti mangupa u komentaru..P.s.Dea je prava ljepotica..samo naprijed!
Kometari komplekasa koji nisu u top milion bilo cega na svijetu
sa srećom... vi koji komentarisete reket niste vidjeli uživo
400, od ukupno 399 takmicara
susjedi Srbija i Hrvatska imaju tenisere u vrhu i na vrhu ATP liste vec duze vrijeme a ovi nasi jadni ponosni sto su medju 400, ili prvih 100.. ne bi bilo nista cudno da mi nismo najbolji u svemu pa i u tenisu.. mora da je sudija kriv ili je bilo prejako sunce ili nemaju nikakvih uslova ya preipremu ili...:)
Nije ona za tenis, ona je za .....
nije sport za bule, bolje da se umota u burku