Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa više se potrošio Đoković samo u jučerašnjem dijelu polufinala nego Anderson u onih 6 sati serviraj i osovoji ili izgubi poen.
Nole pozurio da stigne na utakmicu.
Nole nece imati nimalo lagan zadatak jer Anderson je vrlo cvrst, uoporan i brz, a tehnicki potkovan igrac. Bude li igrao onom zestinom, zarom i preciznoscu kao protiv Nadala, Nole moze do pobjede. Trava nikada nije bila omiljena Nadalova podloga i tu nas jucerasnji Noletov uspjeh moze zavarati. Navijam svim srcem za Noleta, ali da li bih se u ovom mecu okladio na njega - vjerojatno ne bih jer predosjecam da je Anderson psihofizicki zreo za ovaj naslov.
Nole se vratio bakinoj kuhinji i odmah mete sve pred sobom. Forza Nole!
Uzet će ga Nole lagano.