Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
122 komentara medju kojim velika vecina idiota koji nisu nista postigli u životu.Nas rejon je fabrika idiota i tu smo definitivno svjetski prvaci
Zato sto kliks dozvoljava necenzurisane komentare tako da prolaze svakakve bljuvotine, i pozivaju se na demokratiju, dakle imaju pravo da vrijedjaju i pljuju svakoga "Ako je demokratija vladavina većine , a većina je glupa, onda je demokratija tiranija glupih" RAMBO AMADEUS
Juce sam vam lijepo rekao , Hacanov je buduci broj jedan za par godina.
Dobro što sam stavio pare na Hačanova.
Cim droge popuste, Cigo odmah izgubi. Mada su srbi poznati, da spustaju gace pred Rusima.
Novak je jedan od najbolji tenisera proteklih godina,a i danas dan naravno....Ja uvijek imam jednu izreku "pa sta bi cari sporta bile ako bi samo jedni te isti pobjedjivali" ako me svatate sta hocu reci..... Ja volim sport i kad kazem sport to znaci sport,a ne da gledam ko je koje vjere i iz kojeg je entiteta ili drzave ili religije....ili jos gore kad mjesaju politiku sa sportom.....pa strasno je to kakve sam sve konentare procitao!!
"Lepo pravoslavno slovensko finale. "
Dzumhur ga umorio.. 😄
HAPARATAAAAA ZA GENOCIDNUUUUUUU
zenooooo sumeceeeeee zenoooooooo zenoooooooo!!!!!ha ha ha
Nole je na posljednjoj slici prejak 😂😂😂
Frajer jučer razvalio Zvereva, Đoković za nijansu sinoć lošiji od fedexa a pobijedio. Stoga, meni nije baš senzacija
Šumeće, hahaha...dajte Šumeće tablete😂😂😂😂😂😂
Velika svada SDA nejaci i pristalica Dodikovog rezima(ubica djece), inace i jedni i drugi ne shvataju kolika su rupa svijeta.
Hahaha, Hrvati ga nahebali ni krivi ni duzni.Hacanov spustio Corica na ATP listi
Rusi i Srbi igraju, Vlasi se nerviraju :))