Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je gradonacelnice . Ako nista drugo onda bar mozemo pokazati civilizovanost i iskreno domacinstvo ljudima koji dolaze u nas grad. Novak to zasluzuje , ipak on nije bilo ko . To je velika svjetska zvijezda .
Ova slika je spoj velikih ljudski i profesionalni vrijednosti. Mladi gospodin Svjetska i ljudska klasa. Gradonacelnica velika nada...
Gradonačelnica Benjamina kod mene ima čistu peticu za samopromociju, populizam i političku patetiku. Nadam se da ću joj dati dobru ocjenu i za jedno 3 godine kada su u pitanju rješavanja sigurnosnih, komunalnih i gospodarskih problema Sarajeva.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Noleee Legendoo dođi nam opet češće !
Kaže Nole Sarajevo mi je draže od Beograda, idi bre Nole rasplakao si me.
Pa, kako kad on potice iz “genocidnog naroda”?! Bosnjaci-nacija u pokusaju!!!
Kad ce Nole kod Cosica
Idi sto Skakina bulumenta kuka u kometarima hahahahaha Zena je pravi domacin kakve su sarajlije inace, a jbg znam, zao vam sto nema Skake pa da se koji rucak i tortica pojede na racun grada, da se mazne koji milioncic od eyofa, zicare i ostalog i onda da se Allahom kunete kako je to sve posteno i transparentno.
Ima neki čudan pogled (gradonačelnica)
ne treba vise ni pasteta za karicku, sad ispada i kad cesmu otvoris
Ne znam cemu ovoliko PR forsiranje nove gradonacelnice, ocito joj ovi medijski nastupi nisu jaca strana obzirom da ima karizme ko i przena lignja...ee moj Bogicu, sto si odustao...
Ovo i jeste posao gradonacelnika, a ne da politicki spletkari i bavi se sitnim, mahalskim podvalama.
Dodik na aparatima Đole se šece federacijom a nije se sliko sa njim.
kako ste vi balibali samo jadne :(
Vidim zabalio si dobro, mora da si dobrog fesliju zabalibali
Samo jos kod nas se popularne osobe dizu u nebesa i to nesto kurtoazija pokloncici, parfemi. Svaka cast Noletu al mi smo zaostaili.
E jeste odvratni sa ruganjem za neciji izgled. Da plasticari na izgledu opet bi komentarisali, zena je prirodna i nista joj ne fali. Vi ste izgleda svi ljepotani i manekeni.
Ovako isto gradonacelnik Visokog Mirza Ganic ugosti Novaka za promociju grada i turizma
Pa dobro, majku mu, u cije ime ga obidje mladjahni predsjedavajuci Gradske skupstine, onaj genetski predodredjeni, i pokloni mu zlatnik i mografiju Sarajeva?? Gospoja bila zauzeta posjetom i sliknjem s kolegom iz Mostara, pa otrcala Noletu u hotel cim je stigla. Jer, sramota da se kolega Efendic pohvali slikom, a ona ne. Kako je krenula iza nje ce jedino velika kolekcija fotki ostati.
Gradonačelnica Benjamina kod mene ima čistu peticu za samopromociju, populizam i nista drugo. Zapravo, zna se slikati...vidjećemo šta će uraditi konkretno...!?
kad zagusti, mislim da ce plakati ova i dati otkaz