Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e vala ti svaka cast
Bravo mali, neka si ovog diduru poslao na odlagaliste sekundarnih sirovina, ruke ti se pozlatile, abd da i osvojis turnir sutra, zasluzio si. Skinuti u par dana prvog i drugog na ATP ljestvici je poduhvat!
@slobodan971 Jbg, čim dirneš u osinje gnijezdo očekuj da ćeš biti žestoko izboden, stručnjake istina boli što u konačnici meni lično donosi još veću satisfakciju hahaha
covjek uzme 2 gejma dimitrovu i sad u finalu zavrsnog turnira cc nista dok se djokovic ne vrati..da jos nekoliko puta odigraju on i Rafa mec...atomski tenis samo mogu ponuditi Rafa i Novak.
A njega Dimitrov pregazio neki dan... Hm...
Ovo je bas iznenadjenje...zao mi sto RF nece osvojit