Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledao sam juce mec Federer - Ferrero i niko na svijetu me ne moze ub.ijediti da mu Roger nije pustio drugi set. Taj set je odigrao sa 30% snage, nikakvo zalaganje, u jednom od najvaznijih momenata napuca lopticu u publiku iz cista mira, itd. Ferrero je igrao koliko mu ovaj dozvoli. Ne znam zasto je pustio drugi set, ali ga je pustio. Prvi i treci set odigrao je kako treba i rasturio ga.
Vise volim da Djokovic izgubi 500ATP poena nego da ja zaradim 5000 km.Ja sam pravo balince
normalno da ga je mučio, ovo je zemljana podloga, a tu je federer malo bolji od prosječnih igrača, za razliku od rafe kojem je igra na zemlji zayebancija