Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e neka si izgubio, to ti je za dzumhura.
Simon je odigrao sjajno na kraju meca je Ferrer izgledao kao da ima zdravstvenih problema
Simon je igrao kako uvijek igra, bez puno gresaka i bez lahkih poena za protivnika. Pobjeda i nije iznenadjenje s obzirom da je Dzumi uzeo set Ferrer-u, izgleda da je Ferrer dosta oslabio.
Džumhur likes this.
Zašto bi mu se sviđalo, bi li ti bio ponosniji da uzmeš set igraču koji je osvojio us open ili nekom ko ispadne u 3. kolu?
ovo je šala naravno, zar ti moram sad i šalu objasnjavati..
klix za vasu informaciju igra se i svijetsko prvenstvo u kosarci.papci jedni ,veze vi nemate o sportu a i o drugim stvarima koje trebate da objavljujete.vazno da stalno debilne clanke postavljate i dopustate debilima da te iste debilne clanke komentarisu i time vam prave promet.
Pusti ba oni smatraju da je kosarka onako sport bez potrebe da se potrosi jedan clanak o tome, vaznija je Seve i tako te gluposti